Crude Oil by Pistonhead – en likör med sting!

Råoljan du dricker! Ja, nu är det inte så dramatiskt som det låter utan snarare en ordlek där Brutal Brewings lakrits- och chililikör har ett utseende som får betraktaren att associera till just olja.


Och att just chili och lakrits går hand i hand bevisas återigen med denna spännande dryck som förenar kryddig hetta från chilifrukten med den fina sötman från lakritsroten. En shot med karaktär och attityd!

Boxtoppen om Brutal Brewings Crude Oil

Minns du 80-talslakritsklubban Bloody Mary? Ja, den nostalgitrippen är det första som kikar fram när vi doftar på Crude Oil. Addera svartpeppriga nyanser, chili, torkade örter och en hint av Gajol så har du doftspektrumet. Smaken är sådär skönt trögflytande med initial och tydlig sötma innan då chilin exploderar och får dig att tänka på helt andra saker. Men tro oss, det är ett fint ’sting’ i likören och hettan matchar lakritstonen riktigt bra och stannar kvar länge i eftersmaken. Lakrits & chiliälskare – missa inte denna!

Boxtoppens betyg: 5/5

Likören Crude Oil by Pistonhead kostar 179 kronor för 500 ml (30%) och har artikelnummer 83329. Du beställer flaskan till din föredragna systembolagsbutik utan extra kostnad >>>