Efter den stora succén kommer nu uppföljaren – Lyre’s Dark n’ Spicy

Efter en riktig grand slam-lansering tidigare i vår är det dags att välkomna en ny familjemedlem från Lyre’s som både är ready to drink och maxad med kryddiga och aromatisk toner. Nu lanseras Lyre’s Dark n’ Spicy i Systembolagets fasta sortiment.


Lyres har sedan länge specialiserat sig på alkoholfria och lågalkoholprodukter för att kunna erbjuda klassiska favoriter för alla. Lyre’s Dark n’ Spicy är en alkoholfri hyllning till den ikoniska mixen – ready to drink i praktisk slim can. Lyre´s Dark n’ Spicy har skapats för att få essensen av en Dark n’ Stormy med smaker som är distinkta.

”Vi är så glada över responsen efter vår första lansering från Lyrés och nu är vi exalterade över att få introducera ytterligare en produkt av deras utsökta utbud av alkoholfria drycker i Sverige. Lyre har  under många år tillverkade alkoholfria alternativ till klassiska alkoholdrycker, utan att tumma på varken smak, framställning eller kvalitet. Något som verkligen ligger i tiden tycker vi!” säger Matilda Junestav, på Hermansson & Co.

Lyre’s Dark n’ Spicy lanseras i en slim can om 250 ml på Systembolaget runt om i landet för tilltalande 23,90 kr (inkl. pant). Utmärkt att kunna erbjuda sina gäster som gärna väljer alkoholfritt, utan att för den delen göra avkall på den festliga känslan.

“Lyre´s Dark n’ Spicy är en härlig uppfriskande drink i klassisk kryddig manér, som passar som aperitif som till middagen. Avnjut direkt ur den eleganta burken, eller häll upp i ett vinglas med is och  toppa med en skiva lime” , avslutar Matilda Junestav, Brand Manager på Hermansson & Co.

LYRE’S DARK N’ SPICY

Lanseras i Systembolagets fasta sortiment fr.om den 1 september 2022
Artnr: 190015
Pris: 23,90 kr (inkl. byxa)
Volym: 250 ml
Alkoholhalt: 0,5%