Ekologisk Prosecco bubblar in 2018 med ny kulör

Det är numera ingen hemlighet att Prosecco har blivit en jättesuccé! Festligt och ofta gott, med en prislapp som gör det möjligt att bjuda generöst när släkt och vänner samlas. Ca’ Montini Prosecco Organico kliver in i det nya året med en uppdaterad etikett och färg. 

Ca’ Montinis populära ekologiska Prosecco får nu ny design som går i en modern turkosgrön nyans. De ekologiska druvorna kommer från odlingar som ägarfamiljen Pizzolo sköter med största hänsyn till ekosystemet och den biologiska mångfalden. Vingårdarna ligger i det norditalienska distriktet Veneto och har ett svalt mikroklimat.

När vinmagasinet Livets Goda tidigare provade Ca’ Montini Prosecco lät det på följande vis;
Det är en alldeles utmärkt prosecco med fruktegenskaper som, kiwi, melon, päron och äpplen. Det finns även en balanserad och torr citronsyrlig sötma som framträder på en lättsam bädd av mineraler och vita blommor som och ger drycken en fin karaktär och fräschör.
Att hitta tillfällen då det passar bra med Ca´Montini Prosecco är också en tillfredsställande syssla då dessa är uppiggande många. Kanske som förbubbel till en middagsbjudning, till för-charkuterivarorna, eller varför inte bara en uppfriskande flaska på verandan, båten eller stranden en bra dag. Sedan kan vi ju utvidga både fantasi och experimentlusta och finna att detta bubbel är en utmärkt kompanjon till sådant som Juice, Vermouth eller Aperol. Digestivt eller som aperitif.

Ja, Ca´Montini Prosecco är pigg, fräsch, tacksam och törstläckande med fina kvalitéer, och med sitt plånbokshumana pris kan många finna det gynnsamt att fylla på vinkyl och källare med mer än bara en butelj åt gången.
Kort och gott: Ca´Montini Prosecco är en högst kompetent prosecco!
86-87 poäng / Livets Goda”

Ca’ Montini Prosecco Organico Extra Dry
Nr 77377, 75 cl, 99 kronor