Första listan alkoholfritt!

Idag lanserar vi ännu en ny lista på Boxtoppen – alkoholfria alternativ till vin. Den här gången är det en lista med de bästa alkoholfria alternativen till vin och öl.


90427 verjus de cigare bonny doon 246x1000

Det här är med andra ord inte en lista med de bästa bordsvattnen eller de godaste läskedryckerna utan en lista för personer som vill dricka alkoholfria viner eller alkoholfritt öl. Dessutom finns det några bra fruktdrycker, som också funkar bra till mat och kan ersätta vin till maten.

Utvecklingen har gått fram med stora steg när det gäller alkoholfria produkter. För 20 år sedan var det direkt synd om de som ville ta ett glas alkoholfritt vin eller en alkoholfri öl. Idag är läget betydligt bättre. Många produkter är rena, friska och trevliga och dessutom med hygglig balans.

Nedan följer vår första lista på alkoholfria alternativ och är ni en god värd eller värdinna i sommar ska ni alltid ha ett kylt alkoholfritt alternativ att erbjuda på era små och stora fester. Kranvatten är inte ett festligt alternativ även om det är gott.

>>Till listan