Full pott till Chill Out Wine Spritzer Aperitivo!

Färdigblandade drinkar brukar sällan vara ett särskilt lyckat koncept då en överväldigande majoritet slarvas bort i en ocean av sötma. Just därför glädjer denna synnerligen lyckade Aperitivo oss särdeles mycket, inte minst för att den är precis perfekt söt utan även för sin aptitretande och klassiskt italienska bittra smak!


Om du är ett fan av den italienska bittersöta stilen, gärna i drinkform där vin eller prosecco mixats in tillsammans med den obligatoriska apelsinskivan och mycket istärningar, ja då lär Chill Out Aperitivo passa som handen i handsken. Sällan har vi stött på en mer lyckad färdigblandad drink och det firar vi med att duka upp italienska salami och lufttorkade skinkor som får ackompanjera Aperitivo -för aptitretande är precis vad drycken är!

Boxtoppen om Chill Out Wine Spritzer Aperitivo

Blodapelsin- och örtaromatisk doft med tydligt inslag av gentianarot och malört, i bästa italienska aperitifstil. Smaken är frisk och lättsam med behagligt nertonad sötma, balanserad bitterhet och fint saftig blodapelsinsmak som lämnar kvar en skönt stram eftersmak i gommen. En väldigt lyckad färdigblandad drink som får extra plus i kanten för att den inte är särskilt söt och således gör jobbet som aperitivo.

Betyg: 5 av 5 poäng! Full pott!

Chill Out Wine Spritzer Aperitivo har artikelnummer 86703 och en flaska (275 ml, 5%) kostar 22,90 kronor. Du beställer till önskat Systembolag HÄR