Gratis guide – Boxtoppen bjuder dig på en omfattande genomgång av lådviner!

Gratis guide – Boxtoppen bjuder dig på en omfattande genomgång av 125 lådviner!


Boxtoppen gratis guide

Nu är den här, Boxtoppens genomgång av hela 125 lådviner ur Systembolagets sortiment! Vi har provat genom de senaste tappningarna och årgångarna och du finner de flesta på hyllorna eller i Systembolagets beställningssortiment.

Att prova så många viner tar sin tid, allt för att ge varje dryck en ärlig chans att visa upp sig. Därför har Boxtoppen provat i flera sittningar och resultatet har du nu framför dig. En majoritet av vinerna är rött följt av vitt men i och med säsongen så är även rosévinerna fint representerade.

Som du kommer märka finns det en hel del bottennapp och det är för oss som provat vin i så pass många år viktigt att också förmedla. Vi vill inte ha ett vin som döljer sitt ursprung, som maskerar skavanker med tydlig sötma eller ekchips. Men det finns även riktigt anständiga viner, viner som du med gott samvete kan köpa och faktiskt finna en glädje i.

Boxtoppens ambition är att finna de främsta vinerna i de lägre prisklasserna i bag-in-box men också i flaska. I denna bilaga är däremot fokus på boxen men besök gärna vår hemsida boxtoppen.se och följ de tips som vi på veckobasis förmedlar efter att ha provat nytt. Vi finns även på Facebook och Instagram om du även vill inspireras den vägen.

När du följer våra rekommendationer i bilagan så var vaksam på årgången så att du får det vin vi tipsar om. Kika även på tappningsdatum för fräschaste box!

Med detta önskar Boxtoppen-redaktionen dig en skön och god sommar!

Länk till gratisbilagan med 125 provade viner finner du >>> HÄR