Greppa en unik flaska – MYTH Red Blend

Förpackad i en flaska helt unik i sitt slag, nu presenteras MYTH Red Blend som lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 26 september.


MYTH Red Blend är ett vin gjort på druvorna cabernet sauvignon, barbera och pinot nero. Druvorna är plockade från kullarna i norra Italien, närmaste bestämt Piemonte. Vinet, som dessutom är veganskt, finns just nu att tillgå i Systembolagets beställningssortiment för 119 kr.

Så här säger Malin Lindberg, produkt- och affärsutvecklare på Hermansson & Co, om den nya lanseringen:

”Hösten är här och det är dags att ta nya grepp! Efter några år av att hålla avstånd, hemarbete och färre sociala tillställningar är vi exalterade över att lansera ett vin som manifesterar det exakt motsatta, nämligen det sk ”handvinet”. Vi gläds åt att åter igen kunna ta i hand, umgås med nära och kära och dela stunder kring mat och vin. Vi är övertygade om att MYTH Red Blend med sin unika flaska kommer bli höstens talk of the town!”

Passar som ”handen i flaskan” till de flesta kötträtter, till exempel till grillade rätter av fläsk-, lamm- och nötkött. Vinet matchar även väl till mustiga grytor och i all sin enkelhet till lagrade hårdostar.

MYTH Red Blend

MYTH RED BLEND
Pris: 119 kr
Nr : 57905
Druvor: cabernet sauvignon, barbera och pinot nero

Ursprung: Vino Rosso, Italien
Producent: Providential Wine & Spirit
Årgång: 2021
Alkoholhalt: 14%