Lordson – en klockren gin till klassiska drinkar!

Gin Fizz, Gin & Tonic och Tom Collins. Trilogin har något gemensamt förutom då varandes drinkar med gin som bas och det är vikten av citron.


En Gin Fizz bygger sin fräschör på massor av citronsaft som skakas med socker, äggvita och gin innan den toppas med sodavatten. En Tom Collins mixar gin, citronsaft och sockerlag medan skal från en citron ger en GT sin ultimata finish. Vilken som än är din favorit så gör nyheten Lordsons Lemon Flavoured Gin jobbet som drinkbas galant – och framhäver citruskaraktären i drinken!

Boxtoppen om Lordson Lemon Flavoured Gin

Stor, fräsch doft med tydlig citruskaraktär, tänk dig skalet från frukten, mixas med klassiska enbärstoner, en hint av anisfrön och barrskog. Viskös och krämig smak med pigg citrus, diskret sötma och kryddiga enbärstoner där en liten skalbeska från citrusfrukten stannar kvar fint i eftersmaken.

Betyg: 4 av 5 poäng

Lordsons citrussmaksatta gin är en strålande drinkingrediens men kan även njutas på egen on the rocks. En flaska (70 cl, 37,5%) kostar 244 kronor och har artikelnummer 24. Du hittar den i stort sett samtliga av Systembolagets butiker.

Till Lordson här >>>