Ny ljusrosa medlem i Tr3 Apor-familjen

Roséboxen lanseras nu i beställningssortimentet på Systembolaget.


Rosévin blir alltmer populärt och fler och fler dricker rosé året runt. Det är också uppenbart att vi i Sverige följer den internationella trenden om att det vi dricker gärna får ha en lite lägre alkoholhalt.

– Vi är glada och stolta att berätta att aporna äntligen lanserar ett friskt, fruktigt och fräscht rosévin med härliga smaker av smultron, vinbär och solmogna jordgubbar. Vi har länge sökt efter ett rosévin som passar in i ap-familjen och vi är övertygade om att denna ljusrosa, fruktiga rosé ska falla många i smaken, både de som tidigare är trogna fans till Tr3 Apor och alla andra som gillar ett lättdrucket rosévin med låg alkoholhalt, säger Torbjörn Rolander, ansvarig produktchef på Enjoy Wine & Spirits AB.

– Det viktiga är att det smakar gott. Vårt vin är till för vanligt folk som struntar i svåra druvnamn och knäppa vintermer. Vår grej har alltid varit att tänka tvärtom och göra det okomplicerat. Det blir ju mycket roligare då. Vi vill sprida kärlek och uppmuntra alla människor att våga vara precis som de vill. Känns det kul är det rätt. Det kan ju en apa räkna ut. Att roséboxen råkar vara den mest prisvärda på Systembolaget är något som vi tror kommer uppskattas, säger Maria Wästlund marknadschef på Enjoy Wine & Spirits AB.

Fakta om vinet
Namn: Tr3 Apor Rosé | Alkoholhalt: 8,5 % | Storlek/förpackning: 3000 ml. | Art.nr: 7293508 | Pris: 169 kr |
Sortiment: Beställningssortiment på Systembolaget | Lanseringsdatum: 22 mars 2019

Fakta om Tr3 Apor
Tr3 Apor-familjen fyller 10 år och har nu sju populära familjemedlemmar. Gemensamt för alla produkter är den fruktiga och friska smaken till ett attraktivt pris. För cirka åtta år sedan tog Tr3 Apor första steget utanför Sveriges gränser och idag finns produkterna på ett 20-tal marknader runt om i världen.

Familjen

Tr3 Apor Halvtorrt Vitt Vin

Tr3 Apor Bubbel Hallon & Persika

Tr3 Apor Oves vita

Tr3 Apor Äppelcider

Tr3 Apor Cider Ekologisk Svarta vinbär & Hallon

Tr3 Apor Mustig Ekologisk Äppelcider