Nya ekologiska Casteloro Spumante – ett klockrent fynd!

Casteloro-serien har vunnit mångas uppskattning med Prosecco, Valpolicella och Amarone på repertoaren. Nu ansluter ytterligare ett bubbel, det ekologiska fyndvinet Casteloro Spumante Extra Dry!


Det går inte att komma ifrån faktumet att vi är imponerade över jämnheten i Casteloro-vinerna och hur mycket vin man ändå får för pengarna. Detta blir än mer tydligt i Spumante-nyheten som nu är tillgänglig. Ekologisk, fräsch och stram och med karaktär för 69 kronor. Känns rätt svårslaget va?

Boxtoppen om Casteloro Spumante Organic Extra Dry

Härligt saftiga gråpäron, man nästan känner hur fruktjuicen rinner längs mungipan, uppbackat av persikor, mandel, stenkross och lime i den ungdomligt charmiga doften. Sval fruktighet är det första intrycket som möter en i gommen kombinerat med livlig mousse, citrussyrlighet och persika i en slank kostym men ändå med en kvardröjande ren eftersmak. Mycket bubblor för pengarna!

Boxtoppen-betyget: 5 av 5 p

Casteloros ekologiska Spumante har artikelnummer 73179 (75 cl, 11%) och klockar in på 69 kronor. Du beställer hem det till din föredragna systembolagsbutik >>>