Rotari fyller 40 år – firar med exklusiv lansering

Rotari fyller 40 år och firar årsdagen med att lansera Rotari 40 Anni Special Limited Edition, en Brut Riserva med årgång 2011. Specialutgåvan säljs i en stilren trälåda om tre flaskor och finns i skrivande stund tillgänglig i mycket begränsad upplaga i Systembolagets beställningssortiment.

Rotari 40 Anni Special Limited Edition manifesterar firandet av Rotaris 40-års jubileum. Denna specialutgåva är en ren Metodo Classico Blanc de Blancs, med en unik ”liqueur d’expédition”, producerad endast med de bästa Chardonnay-druvorna som valts från vingårdar på sluttningarna norr om Trento, i norra Italien.

Vinet säljs i en stilren trälåda om tre flaskor och kostar 599 kr.

– Gillar du mousserande vin i allmänhet och Rotari i synnerhet, är detta ett tillfälle du inte bör missa. Tänk att exempelvis kunna fira nyår med ett riktigt jubileumsbubbel, säger Lenita Nylund, produktchef på Enjoy Wine & Spirits.

– Specialutgåvan finns som sagt endast i en mycket begränsad upplaga, så det gäller att agera om man vill lägga vantarna på en av de unika trälådorna, fortsätter Lenita Nylund.

Rotari 40 Anni Special Limited Edition
Art.nr: 75255
12,5%, 3 flaskor x 750 ml, 599 kr
Dosage: 7 g/l
Serveras vid 6-8 grader