Så får man vinet att smaka ännu bättre

Väldigt många föredrar ett gott glas vin, även i vardagen. Upplevelsen kan dock lätt förvandlas till medelmåttig, om vinet till exempel har förvarats i ett skåp i köket. En vinkyl gör alla viner bättre – dyra som billiga – och uppgraderar samtidigt ens kök.


Få ut det mesta av dina viner utan att behöva bekymra dig om luftfuktighet, hållbarhet, serveringstemperatur m.m. Witt har just lanserat ett stort fint sortiment av vinkylar. Ge dina viner de bästa förutsättningarna och aldrig mer behöva vara bekymrad över att du inte har ett serveringsklart vin när tillfället kommer.

Konstant temperatur
Vin kräver en konstant och passande temperatur. Rödvin och vitvin kräver olika temperaturer och en av de stora fördelarna med Witts vinkylar är, att man kan ställa in temperaturen exakt efter, vad som är bäst för sina flaskor. Skåpen har två temperaturzoner som kan ställas in individuellt med hjälp av touch-panelen.

Inget ljus, tack
Inget vin mår bra av solljus. Av samma orsak fylls rödvin, som normalt lagras längst, i färgade flaskor. Witts vinkylar har tonade och härdade UV-glasdörrar (med larm), så att vinerna kan vila tryggt, säkert och lutande, skyddade mot UV-strålning. Elegant dämpad LED-belysning ger en bra överblick. Ett aktivt kolfilter säkerställer god luftkvalitet och förhindrar eventuell lukt och matos från omgivningarna att skada vinerna.

Nya tendenser
Sortimentet är varierat men speciellt de integrerbara modellerna med touch-lucka matchar perfekt tidens stilrena och grepplösa kök. Om man är mer åt gin & tonic hållet, bör man överväga det perfekta ”barskåpet”: halvt dryckesskåp, där alkohol, flaskor och burkar kan förvaras ner till 1°C. Perfekt även för isbitarna, så att de ligger närmare festens mittpunkt i stället för frysen, utan att de försvinner lika snabbt som vid matbordet.

Man kan också välja ett ”champagneskåp” med samma låga temperaturinställning (från 1°-18°C). Då har man alltid en flaska redo till nästa festliga tillfälle.

Priser från 9.999,- SEK

Se hela vinkylssortimentet från Witt här:
https://www.witt.dk/brands/witt/produkter/vinkoelere