Silvermedalj till Black Tower Riesling Club Edition på tävlingen Mundus Vini

Nyligen kammade Black Tower Riesling Club Edition hem silvermedalj i årets stora internationella vintävling Mundus Vini. Black Tower är sedan länge ett etablerat och välkänt vinvarumärke, både i Sverige och i världen och har under årtionden producerat kvalitativa och mycket uppskattade viner. Med över 85 poäng i tävlingen skördade Black Tower Riesling Club Edition nya framgångar i en av världens mest prestigefulla vintävlingar.


Tävlingen grundades av Meininger Verlag och har sedan lång tid tillbaka varit en av de viktigaste vintävlingarna i världen. De 1000 viner som lämnas i varje år är ett tydligt bevis på vilken betydelse denna tävling nu uppnått i Tyskland och över hela världen. Så här säger Malin Rhodin, produktchef på Hermansson & CO, om vinsten:

”Vi är mycket glada och stolta över denna vinst och det känns kul att Black Tower som varumärke får utdelning för ett sådant gediget arbete. Att vinet skulle tilldelas höga poäng för sin fina kvalitet är för mig ingen överraskning, men ack så roligt ändå!”

Se vad Boxtoppen skrivit om vinet HÄR >>

BLACK TOWER RIESLING CLUB EDITION

Artnr: 57612
Pris: 79 kr
Alkoholhalt: 11,5%
Restsocker: 12 g/l
Syra: 7,5 g/l
Ursprung: Rheinhessen
Veganvänligt