Sommarens Classic Cocktails smak ”Tropical Daiquiri” har anlänt!

Nu lanseras Classic Cocktails nya smak ”Tropical Daiquri” i Sverige. Classic Cocktails Tropical är en solgul färdigblandad drink som kommer som en smidig bag-in-box med tap. Tropical Daiquri har en tropisk smak med tydliga toner av lime och mango.


I maj släpps Classic Cocktails nya smak ”Tropical Daiquri” på Systembolaget i Sverige. Produkten kommer som en bag-in-box med tap och gör det enkelt att ta fram en färdigblandad drink på sommarens fester eller utflykter, tillsätt bara is och vips så har du en svalkande drink i handen. Tropical Daiquri har en tropisk smak med tydliga toner av lime och mango. Färgen ger ett piggt inslag med sin starkt gula ton. För den som vill lyxa till det kan drinken toppas med en färskpressad limeklyfta som lyfter både smak och utseende. Drycken är skapad av endast naturliga ingredienser och förpackningen räcker till ca 12 drinkar.

Namnet ”Daiquiri” kommer från en liten kubansk stad där den amerikanska ingenjören Jennings Cox år 1898, skapade originaldrinken ”Daiquri”. Han kombinerade en drink av färsk limejuice, vit rom, socker och krossad is för att pigga upp stadens gruvarbetare och det blev en direkt hit. Classic Cocktails säljer även smakerna Mojito och Raspberry Mojito på Systembolaget. Classic Cocktails produceras i Norge av Arcus Norway AS.

Classic Cocktails Tropical Daiquiri finns i Systembolagets beställningssortiment för 209 kr, art.nr 5091107