Vigårda utmanar konventionen och skapar AW-burgare med 19 Crimes Red Wine

Hamburgare och After Work är kanske något många förknippar med att ta en öl, men ett rött vin är inte dumt heller. Det har Vigårda tagit fasta på och i februari kommer gäster kunna ta del av Vigårdas AW-erbjudande i form av ett glas 19 Crimes Red Wine och en speciellt framtagen slider för 85 kr.

Vigårdas restauranger gjorde sig snabbt populära med att erbjuda vällagad snabbmat gjord på svenska råvaror och med kvalité i fokus. Konceptet erbjuder allt från en god lunch till ett skönt häng med kollegorna efter jobbet i trevlig miljö. Just after worken är något som Vigårda satsat på och varje månad släpps en ny specialkomponerad slider som en del i restaurangens AW-erbjudande. I februari samarbetar Vigårda med vinmärket 19 Crimes och månadens slidern innehåller bland annat karamelliserad lök där vinet är en av ingredienserna.

– Vigårda erbjuder något för alla, både den som har bråttom och den som vill sitta kvar längre. Vi har valt att utveckla vårt barkoncept som en del av vårt expansionsarbete och ett samarbete med 19 Crimes kändes helt rätt, säger Melker Andersson. Det är ett gott vin som passar till maten vi lagar här och det är kul att vinet för med sig en historia!

Redan den 25e januari kan gäster ta del av Vigårdas AW-erbjudande med ett glas 19 Crimes Red wine och specialkomponerad slider till det.

19 Crimes
19 Crimes är en serie viner som inspirerats av de 19 brott som under 1700-1800-talet förvandlade brittiska brottslingar till kolonisatörer i Australien, så kallad ”punishment by transportation”. Först ut i Sverige var 19 Crimes Red Wine som nyligen lanserades i Systembolagets fasta sortiment. På etiketten ser man John Boyle O’Reilly, dömd för landsförräderi 1867, som blev erkänd poet efter att han lyckats överlista vakterna i Australien och fly. Varje flaska 19 Crimes är försedd med en naturkork som med en textrad delar ett av de 19 brott som ledde till deportering.

19 Crimes Red Wine 2017
Alkohol: 13,5% | Artikelnr: 73968 | Pris: 99 kr

Annons:

Ge bort en prenumeration på Livets Goda i julklapp

En prenumeration på Livets Goda kostar 375 kr/ år och omfattar 9 utgåvor.
Teckna en prenumeration i julklapp till någon som du tycker om >>