En röd nyhet från Chapel Hill

Nu lanserar Chapel Hill ett rött vin i bag-in-box. Vinet kommer från Western Cape i Sydafrika och framställs av druvorna Shiraz och Cabernet Sauvignon.


Det smakrika och välbalanserade röda vinet Chapel Hill Shiraz Cabernet Sauvignon har viss fruktsötma och tydliga toner av mörka bär så som svarta vinbär, björnbär och körsbär samt kryddiga och varma toner från Shiraz druvan. Vinet passar bra till kötträtter, exempelvis grillat kött, smakrika korvar ost.

Området Western Cape som vinet kommer ifrån ligger vid sydspetsen av Sydafrika som gränsar mot Atlanten. Klimatet här passar Shirazdruvan väldigt bra och liknar medelhavsområdets klimat på många sätt. Här är dagarna varma och soliga och nätterna kyliga med perfekta förutsättningar att odla vin.

Chapel Hill erbjuder välsmakande viner från olika områden och länder. För oss är det viktigt att hitta bra och prisvärda viner. Våra vinmakare reser runt och väljer ut de bästa druvorna och skapar ett vin som uppfyller våra önskemål på smak och kvalitet.Chapel Hills viner är lätta att tycka om och passar till många tillfällen och sällskap.

Chapel Hill Shiraz Cabernet Sauvignon

Artikelnr: 76980

Alkoholhalt: 13,5 % vol

Ursprung: Sydafrika

Distrikt: Western Cape

Druva: Shiraz och Cabernet Sauvignon

Pris:169: –

Förpackning: 3 Liter bag-in-box