Julnyhet från Monteliz

Monteliz släpper en exklusiv jul- och vinterkollektion med vinfodral i tre nya mönster. Oavsett om man ska på middag,
fest, fira födelsedag eller bara vill addera lite extra lyx till sin vardag är Monteliz vinfodral det utmärkta valet. Monteliz
exklusiva och färgsprakande jul-och vinterkollektion är inspirerad av högtidsäsongens alla tillställningar.


Vinfodralet passar utmärkt som dekoration på glöggbordet och agerar även en perfekt gå-bort-presenten. Monteliz är det lite mer personliga alternativet till den traditionella presentpåsen när det kommer till vin. Vinfodralet är inte bara snyggt, utan även funktionellt. Monteliz vinfodral agerar stötdämpande och ser till att drycken håller sig kall längre, samtidigt som den fungerar som en elegant utsmyckning till julbordet och till vintersäsongens alla festligheter. Ur miljösynpunkt är fodralet återanvändbart. Färgskalan går i rött, glitter och grönt.

”Vi brinner för stilren formgivning kombinerat med ambitionen att bygga framtidens främsta förpackningsdesign för vin- och Champagneflaskor. Vi erbjuder lyxiga vinfodral som finns i olika designutföranden och storlekar. ”

Vinfodralet passar de flesta 750 ml standardvinflaskor och finns tillgängliga i 3 olika storlekar för att passa de flesta olika flaskor. Fodralen är gjorda av Eco-friendly Neoprene.

Monteliz vinfodral finns tillgängliga på www.monteliz.com.