Svenska spelbolag & ett gott vin är en oslagbar kombination

Det är inget snack om saken att vi svenskar tycker om att spela på spelbolag samtidigt som vi unnar oss ett glas vin. Av den anledningen följer här en vägledning i djungeln av svenska spelbolag samt en titt på vilket vin som passar bäst en skön spelkväll.


Artikeln är i samarbete med esportbets

Därför är svenska spelbolag bäst

Jakten på det perfekta spelbolaget är sällan okomplicerat då det är flera saker man måste ta hänsyn till. Men god praxis är att åtminstone söka sig till svenska spelbolag, dvs de som har fått sin ansökan om svensk spellicens godkänd av Spelinspektionen. Fördelarna blir bland annat att man inte är skyldig att betala skatt på eventuella vinster och det överhuvudtaget är mycket högre säkerhet gentemot utländska aktörer som saknar licens i Sverige.

Ytterligare positiva aspekter är att man spelar för svensk valuta samt att kundtjänst är svenskspråkig. Det är också lättare att styra sitt spelande genom att sätta spelgränser och spelbudget, därmed minimerar man risken att förlora höga summor pengar.

På grund av den nu ett år gamla spellagen dyker det inte upp nya spelsidor i samma hastighet som förr. Dock finns det fortfarande många alternativ på nätet att välja mellan. För att lösa bekymret med att manuellt kontrollera varje spelsajt för sig finns det tjänster liknande Esportbets.se som undersöker och betygsätter svenska spelbolag.

Vinet som toppar listor

Nu när man har rett ut hur man går till väga för att välja rätt spelbolag saknas bara ett välsmakande vin för att säkerställa en perfekt spelkväll. Vi har alla våra preferenser gällande hur vin bör smaka. För att tillfredsställa så många som möjligt vänder vi oss därför till vinet Ammasso som toppat listan hos boxtoppen.

Ammasso beskrivs som:

” Pampig och expressiv doft med mörka plommon, körsbär och kryddiga inslag från fatlagringen men även en örtighet samt hint av russin. I munnen ett kraftfullt vin med generös fruktighet, inslag från torkningsprocessen, främst katrinplommon, och så omfamnande tanniner som ger fräschör.”

Vinet har belönats med fem av fem vinboxar på Boxtoppen.se och en 750 ml-flaska går på 169 svenska kronor. Ammasso produceras i Italien av Barone Montalto och har en procenthalt på 14,5 procent.

Det är med andra ord ett vin som passar de flesta, inklusive de som spenderar kvällen med att spela på spelbolag och nätcasinon. Som avslut på artikeln är det viktigt att komma ihåg att man alltid bör ta det lugnt med både drickandet och spelandet. Lycka till!