Välkommen på en livesänd vinprovning med Maison Louis Max

Torsdagen den 2 juli kommer Jean-Francois Joliette, delägare av Maison Louis Max berätta om domänen och dess viner, inklusive kvällens två viner som är Maison Louis Max Grande Cuvée Rouge samt Maison Louis Max Coteaux Bourguignons,


Vinerna finns i ett flertalet butiker, men där det inte finns på hyllan går det utmärkt att beställa – vilket bara tar ett par dagar.

Maison Louis Max Grande Cuvée Rouge, Beaujolais
Art nr 2417, pris 289 kr / 3 liter

Maison Louis Max Coteaux Bourguignons, Bourgogne
Art nr 2536, pris 99 kr 

När: Torsdagen den 2 juli kl 17.30-18.30
Anmäl dig genom att klicka här

Nu du registrerat dig får du en personlig länk som ger dig åtkomst till eventet. En påminnelse med samma länk skickas även ut fem minuter innan eventet startar.

Vad behövs för att kunna vara med?
Internetuppkoppling samt en dator, telefon eller läsplatta.

Vad kostar det?
Det är helt kostnadsfritt.

Måste jag köpa vinerna för att få ut något av livesändningen?
Nej, det går jättebra utan vin.

Kan jag ansluta efter utsatt starttid?
Ja, länken kommer att ta dig in i rummet när du klickar på den, och den är aktiv fram tills dess att sändningen är över.

Historien om Louis Max började 1801 då fadern till Evgueny Louis Max , bosatt i Georgien var tvungen att ingå i Tsar Alexander av Rysslands styrka då dessa intog området. På vägen tilbaka till hemlandet kom han via Frankrike och förälskade sig i Bourgogne. 1859, grundade Evgueny Louis Max sitt vinhus i distriktet efter att ha lyssnat på sin fars historier, och företaget Louis Max var fött. De flesta vinerna från Louis Max är ekologiska och de är oerhört stolta över sitt arv som har gett dem möjlighet att odla och vinifiera viner från Bourgogne och Beaujolais.