Wahlgrens vin-värld färgas rosa – Pernilla Wahlgren lanserar rosévin

Efter succéerna Pazzione by Pernilla Wahlgren och Pazzione Cava by Pernilla Wahlgren lanseras nu ett rosévin – lagom inför vårens efterlängtade entré. Det ljusa ekologiska rosévinet, Pazzione Rosé by Pernilla Wahlgren, kommer från Pernillas älskade Spanien.


Pernilla Wahlgrens tidigare viner har gjort stor succé och nu lanseras ett ekologisk rosévin i Wahlgrens vin-värld. Pazzione Rosé by Pernilla Wahlgren är ett torrt rosévin som serveras bäst väl kylt vid 8 grader för en frisk och sval smak som sedan får blomma ut, då gör den sig perfekt till maten.

– Jag är väldigt glad och tacksam över att mina viner har fått sådan fin respons. Det känns därför extra kul att nu äntligen kunna addera ett härligt ljust rosévin till sortimentet. På våren och sommaren är ett svalt glas rosé en favorit, då det passar både som fördrink och till maten. Jag kommer att avnjuta detta tillsammans med vänner när vi äter ost och chark eller färska skaldjur – gärna på terrassen i Casa Rosa, säger Pernilla Wahlgren.

Pazzione Rosé by Pernilla Wahlgren har tagits fram i ett samarbete mellan Pernilla Wahlgren och The Wine Team. Finns i Systembolagets beställningssortiment från och med den 9 mars 2021: www.systembolaget.se/produkt/vin/pazzione-rose-8658201/

Pazzione Rosé by Pernilla Wahlgren, 2020
Druvsort: Bobal och garnacha
Artikelnummer: 86582
Pris:  89 kr
Alkoholhalt: 12%
Volym: 750 ml
Årgång: 2020