Jämför lån och åk på vinresa

Ibland räcker inte reskassan till när vi vill unna oss något alldeles extra. Något vi verkligen förtjänar ibland är en härlig semester som både lugnar själen och ger oss energin vi behöver för att fortsätta det vardagliga livet. En mat- och vinresa är perfekt för den som söker kulinariska upplevelser.


Artikeln är i samarbete med lanapengardirekt.nu

Vin och mat i världsklass

Många platser i vår vackra värld har massor av mat och vin i världsklass. Mångas favoritland när det kommer till just mat och vin är Italien. De kan det mesta när kommer till pastarätter, havsrätter, och kötträtter – även risotto! Inte minst kan de para ihop rätterna med det perfekta vinet.

Olika regioner – olika smaker

Om man har möjlighet att åka genom hela Italien får man möjligheten att smaka på alla olika varianter och maträtter landet har att erbjuda. Självklart finns det specifika viner i alla regioner, som är kända för sin speciella karaktär.

Vi tröttnar aldrig på Chianti

Chianti är ett område i Toscana, inte jättelångt från staden Florens. Vinet från regionen är otroligt populärt och väldigt känt världen över. Landskapet är dessutom otroligt vackert. Kullarna sträcker sig långt med sina vinodlingar och olivlundar.

Glass i stora lass

Självklart ska man inte gå miste om äkta italiensk glass när man är i Italien. Ett tips är att köpa glass en bit från de typiska turistställena, det är faktiskt stor skillnad på glass och glass, även i Italien. Ät dig mätt på pistageglass och slushies med mintsmak.

Pizza och ett glas vin till lunch

Det är inte helt ovanligt att ta sig ett litet glas vin även till lunchen i Italien. Många pizzerior säljer pizzabitar istället för hela pizzor, så att man kan smaka flera olika varianter under samma måltid. Skölj ner med ett glas kylt rosé och sommaren är fulländad.

Ibland behöver ett litet lån för att kunna resa

Det är inte alltid pengarna räcker till, och då är det ju bra att det går att ta ett litet privatlån. Om man jämför innan man lånar så kan man ofta få ett riktigt bra lånevillkor med bra ränta.

Snabbt att jämför lån till din resa

Börjar semestern närma sig men man har inte riktigt nått målet med reskassan än? Ett privatlån behöver inte vara dyrt och man kan ofta låna ganska låga summor om man inte behöver så jättemycket pengar. Idag finns det många lösningar för den som inte har pengar just när man behöver det som mest.

Låna med betalningsanmärkning

Idag finns det många kreditgivare och en del banker som erbjuder lån även till den som har betalningsanmärkningar. En anmärkning kan vara så lätt att dra på sig, även den minsta miss kan resultera i en. Som tur är behöver det inte stoppa en från att åka på sin drömresa. Skillnaden kan dock vara att räntan blir snäppet högre om man har en anmärkning.

Njut i det soliga Italien

Nu är det så klart inte helt säkert att det är möjligt att resa till Italien just i sommar. Men vi får ju allt hoppas på att alla länder ligger rätt när sommaren väl är här. I värsta fall kanske vi får vänta med vinresan till nästa år, hinner man inte spara pengar tills dess kan man snabbt jämföra lån och ansöka om ett lån när tiden väl närmar sig semestertider igen.