Nu kommer Eriks nya Tryffelaioli & Caesarsås

Inför vårens alla helger lanserar Eriks® såser två nyheter – en klassisk caesarsås och en aioli smaksatt med tryffel.


De nya såserna kan även vara en fin hjälp eller utgångspunkt för alla som vill skapa själva. Särskilt i vårtider. En röra med tryffelaioli, sparristärningar och fint skuren persilja till exempel. Eller en annan variant med Caesarsås, kokt hackat ägg och rödlök i en somrig sandwich kommer också bli rasande gott vågar jag lova.”, säger Erik Lallerstedt.

Eriks® såser är gjorda på noggrant utvalda råvaror av högsta klass. Man hittar årets nyheter nu i sin livsmedelsbutik. Eriks® Caesarsås säljs i en förpackning om 230 ml och Eriks® Tyffelaioli säljs i en förpackning om 170 ml – båda till ett rekommenderat cirkapris om 21:50 sek. Eriks® nya såser finns i välsorterade livsmedelsbutiker.

Om Erik Lallerstedt
Erik Lallerstedt som utvecklar alla Eriks® såser är en av Sveriges främsta och mest prisbelönta kockar. Erik har bland annat belönats med stjärnor i Guide Michelin, Gastronomiska Akademiens Guldmedalj, Kungliga Näringslivsmedaljen, H.M. Konungens Guldmedalj i högblått band samt S:t Eriksmedaljen för sina gastronomiska insatser.