NYHET från Kalifornien! Footsteps Cabernet Sauvignon

Den 1 september intar stranden Systembolagets hyllor. Då lanseras det röda vinet Footsteps i samtliga Systembolagets butiker. En bärig cabernet sauvignon, direkt från Kaliforniens sol, varma vindar och tillbakalutade livsstil.
NYHET! Footsteps California – en bärig cabernet sauvignon, direkt från Kaliforniens sol, varma vindar och tillbakalutade livsstil (229 kr, nr 2435 )

Footsteps Cabernet Sauvignon är ett klassiskt kaliforniskt vin med fyllig och intensiv bärsmak av svarta vinbär och ek. Eftersmaken är lång och rik. Vinet är ett givet val till informella, avslappnade sociala tillfällen både med och utan mat.

Som matmatchning till Footsteps fungerar både vitt och rött kött, gärna grillat. Varför inte göra ett djupdyk i hamburgarens värld och satsa på att göra din bästa hamburgare någonsin?

Footsteps är den enda boxen från USA gjort på cabernet sauvignon på Systembolet. Vinet levererar mycket kvalitet för sitt pris (229 kr) och är dessutom den enda boxen i sin prisklass gjord huvudsakligen på cabernet sauvignon. Designen är inspirerad av livet i Kalifornien i ett klassiskt 50-60-talsmanér.

Footsteps Cabernet Sauvignon
Artikelnummer: 2435
Pris: 229 kronor
Förpackning: Bag in box, 3 liter
Alkoholhalt:14,5 %
Druvsort: Cabernet Sauvignon
Ursprung: Kalifornien, USA
Sortiment: Ordinarie sortiment, 429 butiker
Lansering: 1 september