Ekologisk och veganvänlig duo har klätt upp sig för fest i ny kostym

Nu stegar två skönheter in på hyllan. Det är de mousserande Black Tower Organic Sparkling och Black Tower Organic Sparkling Rosé som getts en helt ny, sober och mer stilren design än tidigare.


Den mousserande duon introducerades på den svenska marknaden för ett par år sedan och blev snabbt en bubblande dundersuccé. Det faktum att vinerna funkar året runt och lika fint som aperitif, till kryddstarka rätter eller till desserter på frukt och bär golvade många. Och att det ekologiska och veganvänliga paret hade bubblat upp för att stanna var ett faktum.

Nu lanseras de båda vinerna i helt ny kostym
– Att hänga med i de designmässiga svängningarna har blivit hela Black Tower-portföljens signum. Och här är Black Tower Organic Sparkling och Black Tower Organic Sparkling Rosé definitivt inga undantag! För att fortsätta vara snyggast på festen får man byta om ibland. Därför lanseras nu vinerna i en ”kurvigare” flaska än tidigare och med en design som är både levnadsglad och elegant på samma gång. Ihop med det oslagbara priset tror vi på att vinerna fortsätter att vara mångas favoriter, säger Petra Ekholm, produktchef, Hermansson & Co.

Nya Black Tower Organic Sparkling och Black Tower Organic Sparkling Rosé finns i hyllan hos de flesta Systembolag i landet. Men kan annars beställas till valfri butik via Systembolagets hemsida.

Black Tower Organic Sparkling (75 kr, nr 77142, alkoholhalt 11%)
Vinet är ekologiskt och veganskt.

Black Tower Organic Sparkling Rosé (75 kr, nr77222, alkoholhalt 11%)
Vinet är ekologiskt och veganskt.

Producent & ursprung: Reh Kendermann, Tyskland.