Hemester eller svemester – smslån kan bli räddningen

Det kanske inte riktigt ligger i tiden att planera in en utlandssemester sommaren 2020. Ett år som det här gör sig nog bättre för en hemester eller en svemester. Korka upp vinet och skåla för att påta i trädgårdslandet och grilla på husets baksida. Alternativt packa bilen full av uppblåsbara exotiska djur, spritkök, tält och vinkylare. Det finns massor av minnesvärda stunder att uppelva både på hemester och svemester.


Artikeln är i samarbete med smslåndirektutbetalning.se

Hemester, vindrinkar och digitalt sällskap

Det gäller att göra det bästa av situationen, och det gäller i alla situationer inte bara under en pandemi. En hemester kan vara allt annat än tråkig, det blir vad man gör det till. Sola och bada kan man göra precis lika bra på närmsta strand hemmavid, som vid medelhavskusten. Vinkvällar kan man ordna med några vänner om man nu kan träffa dem, annars går det nästan lika bra att umgås på ett mer digitalt plan.

Njut av livet i din egen trädgård

Skapa en egen väldoftande och avkopplande atmosfär i sin egen trädgård eller balkong. Plantera ut blommor, knyt upp hängmattan, korka upp en sval flaska vitt vin eller rosé. Läs böcker tills man slumrar till, baka paj på solmogna bär och hoppa omkring i vattenspridaren.

Bestäm träff med vännerna online

Ibland behöver vi verkligen tid för oss själva, men semestertider är så klart även ett tillfälle att umgås med vänner och familj. Vi borde inte kalla det för social distansering, utan snarare fysisk distansering. Socialisera kan man faktiskt göra med dator eller mobiltelefon och en någorlunda stabil uppkoppling.

Enkla vindrinkar

Vindrinkar är tacksamt då det kan göras otroligt uppfriskande med både små och enkla medel. Vitt vin och rosé brukar göra sig bäst under heta sommardagar, men självklart kan man göra svalkande vindrinkar på rött vin också. Koncentrerad fläderblom, smaksatt mineralvatten, frysta bär och mynta är några tips på hur man lätt svänger ihop en fantastisk vindrink.

Svemestra i vårt vackra land

Varför inte både hemestra och svemestra? Att åka ut på en kortare resa med bil eller husvagnen behöver inte bli särskilt dyrt eller komplicerat. Även om det kan vara otroligt skönt att vara hemma under semestern, kan det vara skönt att komma hemifrån under ett par dagar. Man behöver inte åka så långt, några timmars körning kan räcka gott och väl. Som tur är har vi många smultronställen i landet!

Spritkök och vinkylare

Det finns faktiskt inte mycket som slår att vakna upp tidigt på morgonen, krypa ur tältet eller husvagnen och koka kaffe på spritköket. Lyssna till tystheten och fågelkvitter, känna stillheten och doften av fuktigt gräs och nykokt kaffe. Sommarkvällar med grillad mat, svalkande vin och dopp i sjön gör sig perfekt som ett avslut av dagen.

Låt dig inte stressas av oförutsedda händelser

Någon gång händer det. En vacker dag går husbilen sönder mitt under sin svemester, kylskåpet kanske går sönder där hemma eller så händer något annat som behöver fixas direkt till en stor klumpsumma.

Smslån kan rädda dig i många situationer

Oväntade utgifter kommer alltid kännas stressande, men det finns lösningar på dina problem. Ett smslån hos smslåndirektutbetalning.se kan rädda en för stunden, det går snabbt att ansöka och man får in pengarna på sitt konto redan efter ett par timmar.

Smslån med snabb återbetalning

För att inte bli stressad över smålån och krediter är det viktigt att man kan betala tillbaka sitt smslån inom kort tid. Om man gör det slipper man högre räntor, och lånet behöver inte bli så farligt dyrt. Kom ihåg att man helst bara ska ansöka om smslån när det krisar sig ordentligt, och att man måste betala tillbaka det omgående.