Ekologisk succé från Valle Reale – nu till lägre pris

Nu sänker man priset på det ekologiska succévinet Valle Reale Montepulciano d’Abruzzo från Italien. Ett mångsidigt vardagsvin som nyligen bytt design på flaskan och även kommit i ny årgång


Nu sänker man priset på det ekologiska succévinet Valle Reale Montepulciano d’Abruzzo från Italien. Ett mångsidigt vardagsvin som nyligen bytt design på flaskan och även kommit i ny årgång. Från 1 september kostar Valle Reale Montepulciano d’Abruzzo 99 kronor i butik.

Valle Reale Montepulciano d’Abruzzo produceras i regionen Abruzzo på den italienska ostkusten, i jämnhöjd med Rom. Det är en idealisk plats för den som vill odla vin i samklang med naturen. Nära en fjärdedel av ytan upptas av nationalparker och naturreservat som skyddas av en bergskedja. Här ligger vinegendomen Valle Reale som skördat stora framgångar med sina viner runt om i världen. Alla viner som produceras här är idag helt ekologiskt framställda.

Valle Reale 2014 är en årgång med generös fruktighet och tydliga toner av körsbär samt en avslutande härlig kryddighet. Passar utmärkt till smakrika hösträtter av lamm och nöt, men även till den goda vardagsmaten som krämiga pastarätter, pizza, lasagne och tacos.

Nr 2355, Valle Reale Montepulciano d’Abruzzo 2014, 75 cl, 99 kr