Nu lanseras bubblande Blossa Sparkling & Spices Classic Red

Nu lanseras Blossa Sparkling & Spices Classic Red – en bubblande dryck där glöggkryddor förenas med mousserande rött vin. Drycken serveras med fördel kall.


”Glubbel” – att blanda glögg med ”bubbel” – är en trend som vuxit de senaste åren och fick Blossa att lansera Blossa Sparkling & Spices Citrus förra året. I år erbjuds ytterligare ett alternativ där man ersatt det vita mousserande vinet med ett rött för en ännu mer smakrik och fyllig karaktär.

– Efter förra årets succé med Blossa Sparkling & Spices är vi glada över att expandera vår produktportfölj och erbjuda fler goda bubblande alternativ på marknaden. Årets version är ett festligt alternativ till vinterns varma drycker och smälter perfekt in i julfirandet med sin röda färg, säger Caroline Grundström, Senior Brand Manager på Blossa.

Blossa Sparkling & Spices Classic Red är det senaste tillskottet till Blossa-familjen och i jämförelse med andra glöggdrycker serveras den väl kyld för bästa smakupplevelse. Den har en alkoholhalt på 8 procent och priset är 99 kronor för 750 ml. Artikelnumret är 78985–01 och den finns i Systembolagets beställningssortiment från den 1 oktober.