Goda viner till spelkvällen

Alla älskar vi att arrangera ett härligt umgänge med nära och kära. En populär aktivitet många ägnar sig åt idag är spelkvällar. De är roliga och perfekta anledningar till att ses. De är också en möjlighet att testa på goda viner, för det är ju förstås roligast att göra tillsammans med andra.


Artikeln är i samarbete med Bonusfinder

Spelkvällar är oerhört omtyckta och kan idag göras på så himla många sätt. Från att man spelar brädspel och leker charader, till att man spelar på nätet. Om man väljer att spela online så är möjligheterna närmast oändliga. Numera finns även de spelsajter som är kompatibla med Virtual Reality-teknik!

Planerar du en spelkväll på nätet? Då kan du ta tillfället i akt och dra nytta av bonusfinder.sv som kartlägger sajter med bonusar vid registrering. Men oavsett hur du väljer att spendera kvällen, så vill du se till att göra det med ett gott vin. Här kommer tre härliga alternativ…

Glass Red Wine Alcohol Bottle Of Wine Cup Wine

Chile Con Carne – Prisvärda alternativet

Om du arrangerar spelkväll med en större skara gäster är det smidigare att införskaffa sig ett gott lådvin. Bland prisvärda alternativ hittar vi det röda chilenska vinet Chile Con Carne som med sina inslag av färska örter, mynta, choklad, svarta vinbär och körsbär är behagligt och enkelt att tycka om. Fungerar perfekt om det ska lagas middag kvällen till ära. En låda är på 1500 ml och kostar blott 99 kronor.

Paolo Scavino, Barolo Bricco Ambrogio – Lyxiga alternativet

Låt oss vara ärliga: det finns otroligt många lyxiga viner att välja emellan. Men här är ett  utsökt sådant, som dessutom finns att få tag på direkt i butiken. Det torra röda italienska vinet Barolo Bricco Ambrogio tillhör vinhuset Paolo Scavino och är till för att njutas av. Strävheten och fruktsyran är rejäl, samtidigt som det möts av mjuknande inslag av nypon, rosor, kanel, jordgubbar och nougat.

En flaska Barolo Bricco Ambrogio kostar i skrivande stund 649 kronor.

Cycles Gladiator, Pinot Noir  – Äventyrliga alternativet

Druvsorten Pinot Noir är oerhört populär och har lagt grunden för otaliga goda viner. Men är du sugen på ett äventyrligt alternativ, så lär du inte bli besviken av Cycles Gladiator. Om du undrar vad som är så speciellt med det här vinet, kan vi informera dig om att det är på burk! I tillägg är det vansinnigt gott. Cycles Gladiator är kryddig med inslag av jordgubbar, mynta, körsbär, choklad och skogshallon. En burk är på 375 ml och kostar 69 kronor.

Vilket av dessa viner tilltalar dig mest?