Nyhet – True Colours i piccoloflaska

Nu finns succén True Colours på piccolo-flaska. 200 ml-flaskan, som precis som stora True Colours innehåller alla regnbågensfärger men i en annan design, andas fest och glädje. 

Men det finns ett seriöst budskap bakom också. True Colours skapades för att hjälpa och stötta människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda. Sedan startskottet för drygt ett år sedan har över en miljon kronor samlats in till fonden.

Regnbågsfonden startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och hjälper såväl HBT-organisationer som enskilda HBT-personer i världen med ekonomiskt bistånd.

Vinet  produceras av den innovativa dryckesproducenten Ebesa som ligger i Ciudad Real, cirka 15 km söder om Madrid i vinområdet La Mancha. Utvalda gröna druvor vinifieras varsamt under temperaturkontroll för att sedan få sina bubblor via kolsyremetoden.

True Colours Sparkling Wine 
Artikelnr: 77024
Land: Spanien
Pris: 35 kr
Volym: 200 ml
Alkoholhalt: 11%
Druvblend: Airen 80%, Sauvignon Blanc 20%