Alkoholfri nyhet från Jacob’s Creek – UnVined Sparkling

I september lanserar Jacob’s Creek ett nytt alkoholfritt mousserande vin, UnVined Sparkling. Vinet är en efterlängtad nyhet på Systembolaget samt ICA och kompletterar det populära sortimentet av alkoholfria viner från Jacob’s Creek UnVined.

Intresset för alkoholfria viner har ökat kraftigt i Sverige och i dryckesvärlden utforskas alkoholfria alternativ alltmer. Av de alkoholfria dryckerna som säljs så är ca 75% mousserande och i och med lanseringen av UnVined Sparkling så har nu Jacob’s Creeks ett komplett utbud, tillsammans med sitt befintliga röda, vita och rosévin.

”Vi är så glada att äntligen få välkomna UnVined Sparkling till Sverige! Detta lätta men smakrika vin är ett perfekt alkoholfritt alternativ både till vardag och fest. Fruktigheten gifter sig särskilt väl med sallader, fisk och skaldjur, men passar även utmärkt som festlig sällskapsdryck” säger Karolina Järnblad, Brand Manager på Jacob’s Creek.

Vinet är framställt av de klassiska champagnedruvorna Chardonnay och Pinot Noir, och hemligheten med att göra ett bra alkoholfritt vin är att utgå från ett bra vin som sedan varsamt av-alkoholiseras. Vid tillverkning av detta vin har ”spinning cone” metoden används.

Jacob’s Creek UnVined Sparkling kommer att kosta 69 kronor och finns nu att köpa i Systembolagets ordinarie sortiment och på ICA.

Jacob’s Creek UnVined Sparkling
Nr 1937
Pris 69 kr