Casillero del Diablo & Manchester United lanserar en ny global kampanj

Som Manchester Uniteds officiella vinpartner, lanserar Casillero del Diablo nu en unik kampanj där framstående spelare så som Zlatan Ibrahimović, Michael Carrick, David de Gea och Antonio Valencia samt några av den engelska fotbollsklubbens historiska legendarer medverkar.

https://youtu.be/CQdXpUdQceE 

Kampanjen är den tredje i sitt slag och kommer att visas världen över. I videon får vi se lagmedlemmarna Michael Carrick, David de Gea och Antonio Valencia, tillsammans med klubblegendarerna Sir Bobby Charlton, Denis Law och Andrew Cole, välkomna Zlatan Ibrahimović till Premier League klubben Manchester United med en skål. I vinglasen har de Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon.

Om samarbetet mellan Casillero del Diablo och Manchester United

2010 ingick Manchester United och Casillero del Diablo en historisk allians. Detta efter att den engelska fotbollsklubben erbjudit Concha y Toro, producenten bakom Casillero del Diablo, att bli en av klubbens kommersiella partners.

Starka band har knutits mellan Casillero del Diablo och Manchester United under de åtta år som samarbetet har pågått. Varumärkena har många likheter i form av traditioner och global närvaro. I mitten av 2016 förnyades kontraktet, vilket gör Casillero del Diablo till en av Manchester Uniteds äldsta partners och möjliggör ett fortsatt arbete med att stärka det redan framgångsrika partnerskapet.