Nyhet – Faustino finns nu på bag in box

box-faustinoNu lanseras Faustino på box med världspremiär i Sverige! Faustinos röda box bjuder på solvarm frukt från det heta Spanien i modern stil och finns tillgänglig i beställningssortimentet för 199kr (nr 75716). Vinet är gjort på huvudsakligen tempranillodruvor. Den klassiska spanska kvalitetsdruvan tempranillo levererar här en generös frukt och lena tanniner.

Faustino är måna om att tillgodose sin trogna skara fans behov och väljer därför att utöka produktsortimentet genom att lansera ett boxvin. Boxen har man gett en modern look som sticker ut och samtidigt gett den stor igenkänningsfaktor med varumärkets egna logotyp i guld.

“Det är otroligt kul att få lansera ett boxvin för ett välkänt varumärke som Faustino på den svenska marknaden och det smakar riktigt bra! Passar lika bra till oxfilén som till tacobuffén eller som smakrikt sällskapsvin”, säger Mats Abrahamsson, Senior Brand Manager på Bibendum.

Faustino har vuxit under åren och blivit ett närmast ikoniskt varumärke i vinvärlden. Vinet är gjort på 85% tempranillodruvor som lagrats i 5 månader på amerikanska ekfat och 15% merlotdruvor som lagrats i ett år på amerikanska ekfat.

 

Produktinformation
Ursprung: Spanien
Pris: 199 kr
Systembolagsnummer: 75716
Sortimentstyp: Rött vin
Volym: 3000 ml
Alkoholhalt: 13%
Druvor: Tempranillo 85%, Merlot 15%
Producent: Bodegas Victorianas