Ge Far en prenumeration på Livets Goda eller Whisky & Bourbon – och han får Premium på köpet

På söndag är det dagen då alla pappor i landet får lite extra tid i rampljuset och vad kan då vara bättre än att skänka honom en gåva som räcker långt förbi söndagen.


Är din far intresserad av vin, champagne och gärna då i kombination med mat, ja då är Livets Goda tidningen för honom. Är det däremot whisky, bourbon, öl och övriga starkdrycker som tilltalar pappa? Då är Whisky & Bourbon vägen att gå! För att hedra far lite extra så bjuder vi samtidigt honom på ett 6 månaders Premiumabonnemang så att han kan hålla sig fullständigt uppdaterad på allt av värde i dryckesvärlden. 

Den här artikeln är ett samarbete med Livets Goda

Livets Goda är Sveriges ledande vintidning, både som tryckt media och på internet, med fokus på högkvalitativa viner och drycker, ofta i kombination med mat, med fördjupande kunskap och förståelse för kvalitet och nyfikenhet att upptäcka nya drycker som ledord. Livets Goda har som målsättning att bidra till en bättre dryckeskultur.

Whisky & Bourbon ligger fokuset på whisky och övriga starkdrycker som rom, bourbon, vodka, cognac med mera samt de bryggda dryckerna vi kallar öl.

En prenumeration på Livets Goda kostar 375 kr/år och innefattar 9 fullmatade utgåvor. Motsvarande prenumeration på Whisky & Bourbon kostar 100 kr och innefattar 4 utgåvor.

Om du tecknar en prenumeration på någon av tidningarna så bjuder man dessutom far på Livets Godas tjänst Premium under 6 månader. Med denna tjänst kan han logga in och ta del av allt gott som rör dryckesvärlden på www.livetsgoda.se , vare sig det är djuplodande artiklar, recensioner, specialtidningar eller nyheter på Systembolaget.

Som prenumerant blir han dessutom kostnadsfritt medlem i Livets Godas Vinklubb genom vilken man blir först med att få information om exklusiva läsarprovningar och erbjudanden av olika slag.

Självklart ska pappa få lite god läsning i Fars Dag-present, hur gör jag?

Du tecknar prenumerationen på den tidningen du önskar HÄR. Fars adressuppgifter fyller du i under fältet ”mottagare”.
När du sedan ger bort presenten på söndag så ber du din pappa att skicka ett mail till info@livetsgoda.se med rubriceringen ”fars dag” så hjälper Livets Goda honom att sätta upp Premiumkontot.

Mer information om vad som ingår i Premium kan ni läsa här >>

Undrar du något? Livets Goda hjälper dig!
Skicka ett mail med din undran till support@livetsgoda.se

 

*Prenumerationserbjudandet gäller endast mellan den 7-11 november.
I enlighet med alkohollagen gäller erbjudandet enbart personer över 20 år (vilket man kan förutsätta att din far är). Livets Goda/Whisky&Bourbon innehåller alkoholreklam, vilket man genom prenumerationen/medlemskapet förklarar sig intresserad att ta del av.