Xanté Sparkling & Pear – päronbubbel till hösten

I Xanté Sparkling & Pear har päronlikören Xanté av belgisk börd blandats med ett friskt mousserande vin från Emilia Romagna i Italien. Xanté introducerades på den svenska marknaden redan 1994 och har sedan dess varit en favorit på den svenska marknaden.


Xanté Sparkling är ett mousserande vin som är smaksatt med päronlikören Xanté. Vinet har både låg alkoholhalt och sockerhalt – och passar som bubbel i välkomstglaset till höstens middagar och fester. Xanté Sparkling har enligt producenten en ”fräsch och fruktig smak och en doft av mogna päron”.
I Xanté Sparkling & Pear har päronlikören Xanté av belgisk börd blandats med ett friskt mousserande vin från Emilia Romagna i Italien. Xanté introducerades på den svenska marknaden redan 1994 och har sedan dess varit en favorit på den svenska marknaden. Xanté Sparkling har en alkoholhalt på tio procent och en låg sockerhalt. Vinet innehåller bara 40 gram socker per liter.

Xanté Sparkling & Pear passar att dricka som den är eller till söta efterrätter. Det mousserande vinet serveras välkylt eller gärna med is i glaset.

Xanté Sparkling & Pear
Artikelnr: 77569
Pris: 99 kr
Alkoholhalt: 10%